Activada l'alerta pel coronavirus a Catalunya: aquestes són les mesures que s'han pres

per Redacció, el 11 de març de 2020 a les 13:53
De la fase de prealerta a la d'alerta. El Govern pren noves mesures per contenir l'epidèmia de coronavirus i no descarta prendre'n de "més dràstiques i contundents" en els pròxims dies en funció de l'evolució dels contagis. Aquestes són les mesures que s'han pres:

 


Versió sense playbuzz

Els esdeveniments esportius professionals i no professionals es faran a porta tancada -menys aquells on hi participin menors acompanyats. 

Se suspenen o ajornen les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que concentrin més de 1.000 persones. La suspensió i ajornament d'actes afecta tant als espectacles públics com recreatius i d'oci, així com culturals o religiosos, ja siguin públic o privats. 

De moment, les escoles i instituts seguiran oberts, però no es descarta que es tanquin si la situació va a més. 

Aquestes mesures entraran en vigor aquest dijous i durant un termini de 15 dies i podran ser allargades en funció de quina sigui l'evolució de la situació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: