Crítiques a Paula Gonu per dir això sobre el coronavirus

per Redacció, el 12 de març de 2020 a les 10:43
La youtuber Paula Gonu es va convertir ahir en trending topic després de publicar diversos stories on explicava maneres de combatre el coronavirus.

La influencer va donar consells com que "beure aigua calenta" anava bé perquè el virus no "vivia a una temperatura superior als 27 graus". 

 

L'afirmació va ser molt criticada, ja que, no només era falsa sinó que a més havia estat desmentida per diversos especialistes. Finalment Paula Gonu va publicar un tuit i stories rectificant i assegurant que només es fes cas als metges i a personal especialitzat, ja que són qui sabien què fer.
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Paula Gonu
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: