T'expliquem on trobar sèries, pelis, videojocs i llibres gratis per entretenir-te aquests dies a casa

per Redacció, el 14 de març de 2020 a les 14:33
Plataformes de sèries i pel·lícules, empreses de videojocs i altres companyies han decidit oferir alguns dels seus serveis de manera gratuïta després que el Govern recomanés no sortir de casa pel coronavirus. Hem fet un recull d'algunes d'aquestes webs i també d'altres on podeu trobar entreteniment sense haver de pagar:

 


Versió sense playbuzz
Movistar+ Lite: sèries i programes d'entreteniment
Des d'ara aquesta plataforma ofereix un mes totalment gratuït. L'únic que cal fer és registrar-se al seu web i, un cop passat el mes, donar-se de baixa. A Movistar+ Lite hi podeu trobar programes com La Resistencia, de David Broncano, sèries com Merlí: Sapere Aude o Skam Espanya i documentals de diversos temes.

Videojocs
Hi ha diverses companyies que han ampliat el seu catàleg de videojocs gratuïts durant aquests dies com són:

- Epic Games
- itch.io
- Steam

Rakuten: pel·lícules
En el seu catàleg, aquesta plataforma online ofereix pel·lícules totalment gratuïtes. Les podeu trobar aquí. 

eFilm: el Netflix gratuït
Aquest servei gratuït fa possible el préstec de pel·lícules als usuaris amb carnet de biblioteca. I com funciona?

1. Primer de tot cal tenir el carnet de les biblioteques públiques catalanes.

2. Un cop tingueu el carnet, heu de demanar accés a eFilm a la vostra biblioteca. Ho podeu fer trucant o enviant un correu electrònic.

3. Amb el nom d'usuari i la contrasenya que us hagin donat, accediu a la web d'eFilm a Catalunya i registreu-vos.

4. Quan ho hagueu fet, ja tindreu accés a tot el catàleg i l'únic que haureu de fer és seleccionar la pel·lícula que vulgueu veure.

5. Un cop escollit el film, i seleccionat l'idioma, tindreu 72 hores per veure'l.

Llibres:
eBilbio és un servei de préstec de llibres electrònics que permet gaudir de la literatura de manera gratuïta i des de casa. Per accedir-hi només cal que tingueu el carnet de biblioteca i sol·liciteu el llibre que vulgueu en aquesta web. Si no, una altra opció de lectura gratis és provar alguns dels llibres sense cost disponibles a Amazon i que podeu trobar aquí.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: