Puc quedar amb els amics aquests dies? I altres preguntes amb resposta que segurament t'has fet

per Redacció, el 16 de març de 2020 a les 09:08
Durant aquest cap de setmana els governs espanyol i català han anunciat diverses mesures per frenar el coronavirus. Mesures que limiten la circulació i que només permeten sortir de casa per motius concrets. Les noves normes han generat alguns dubtes a les xarxes socials, que s'han omplert de preguntes a les autoritats. Us resolem algunes de les més repetides. 


 


Versió sense playbuzz

Puc anar a veure un familiar/amic a casa seva?
No. Es recomana no anar a veure a cap familiar ni amic, ja que fer-ho contribueix a propagar el virus. És per això que les autoritats demanen quedar-se a casa i s'estan fent controls als carrers per evitar que la gent se salti les normes. 

De fet, es demana que si es fa algun desplaçament sigui individual, és a dir, es fa una crida a no anar acompanyats d'altres persones.

I puc sortir a fer esport?
No, tampoc. Segons les normes imposades pel Govern, no es pot sortir al carrer per fer esport i aquells que ho facin poden ser multats. Aquest cap de setmana, els cossos policials ja van sancionar diverses persones per haver-se saltat aquesta norma. 

Puc sortir del poble o ciutat on estic? 
La recomanació és no fer-ho per tal d'evitar al màxim els desplaçaments. Tot i això es permet anar d'un municipi a un altre per anar a treballar, acudir al metge o per anar a cuidar una persona dependent.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: