La Selectivitat 2020, ajornada pel coronavirus

per NacióDigital, el 17 de març de 2020 a les 18:00
Els exàmens de la Selectivitat d'aquest any 2020 queden ajornats. El Ministeri d'Educació i Formació Professional, el d'Universitats i les comunitats de tot l'Estat han coincidit aquest dimarts en la necessitat de suspendre les dates previstes pels exàmens, durant les primeres setmanes de juny, després de la suspensió de classes pel coronavirus.

Tot i això, les administracions educatives encara no han pres una decisió i seguiran treballant per triar les dates definitives de les proves d'accés a la universitat. Queda pendent d'aclarir quan es podran fer, com afectarà a les universitats i sobretot, quina implicació tindrà en els alumnes que pretenien accedir a les facultats aquest pròxim setembre, com a molt d'hora.


Així ho han comunicat alguns dels representants de les comunitats autònomes que han participat en la Comissió General de la Conferència d'Educació, en la que a més ha participat la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE).

La possibilitat de l'ajornament de l'anomenada Avaluació d'Accés a la Universitat (EvAU), que segons un decret de l'Ministeri d'Educació s'hauria de celebrar abans del 19 de juny a totes les comunitats autònomes, era el principal punt d'aquesta reunió telemàtica, on els representants de les diferents administracions s'han compromès a crear un grup de treball per buscar noves dates tant per a la convocatòria ordinària com l'extraordinària de la Selectivitat de 2020.











 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: