Netflix i YouTube suspenen el servei d'alta definició per no col·lapsar la xarxa

per NacióDigital, el 22 de març de 2020 a les 09:00
El coronavirus ja afecta els gegants de la comunicació per streaming i distribuïdors de serveis online. Netflix i YouTube suspendran durant un mes la capacitat de reproduir sèries, pel·lícules i vídeos en alta definició. La mesura és senzilla: evitar el col·lapse d'Internet i de la xarxa, per culpa de l'altíssima demanda originada a partir dels confinaments decretats per combatre el Covid-19.

A partir de divendres 20 de març, les dues companyies ja no disposaran d'aquest servei i passaran tots els seus continguts a ser reproduïts de manera "estàndard". Això afectarà a tots aquells que veien els vídeos o els títols en HD o Ultra. Tant Netflix com YouTube han determinat aquesta cancel·lació del servei a partir de diverses reunions amb el Comissionat Europeu del Mercat Interior, liderat per Thierry Breton.

 








 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: