per l'avorriment

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 23 de març de 2020 a les 13:05
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys
Trobo a faltar buscar-te pels passadissos. Fas Batxillerat al Sui, el científic. Ets una noia genial i diferent per això m'agrades. Si saps qui sóc penja una story amb "la nostra melodia".

Noia, 14 anys
Hola. Dubto que ho arribis a llegir mai, però que sàpigues que aquest any m'he enamorat molt de tu. Anem a la mateixa classe, fem 3r d'ESO, i és el primer any que coincidim. Primer vaig començar pillant-me d'un amic teu, però de seguida em vaig començar a fixar en tu. Ets ros, amb els cabells una mica llargs. Tens els ulls verds i sempre intentava estar amb tu a les hores de música. Tu toques la guitarra pinsada i em vas demanar ajuda per fer el rascat d'una altra cançó. No crec que arribem mai a tenir res, però volia treure-m'ho de dins... Si saps qui sóc, envia'm un WhatsApp.

Noia, 15 anys
Sé que sempre et llegeixes això i m'agradaria que aquest text et sorprengués. Et vaig veure a les festes de Terrassa de l'any passat i un dia vam creuar mirades al parc d'skate on sempre vas. Ets molt ros i vas al Torrent de les Bruixes, el teu cau. Crec que saps a la perfecció qui sóc, hem parlat per insta algun cop. Si saps qui sóc, obra'm.

Noi, 16 anys
Et conec des de ben petits i fa poc m'he anat pillant de tu. Quan parlem per l'insta i per whats i et dic que t'estimo així tipo de conya realment és veritat: t'estimo el que mai t'he arribat a dir. Tant de bo et llancessis perquè jo no en sóc capaç.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer de petits. Quan vaig néixer tu vas estar amb la teva mare acompanyant a la meva mare a l'hospital. Em vas donar el biberó i la teva mare va ser la meva madrina en el bateig. Des d'aquell moment jugàvem sempre que anava a casa teva o anaves a la meva. Recordo que un dia, tenia uns quatre anyets, tu uns set més o menys, vas tacar la paret de la meva habitació amb un segell de la Minnie Mouse. Vam anar creixent i jugàvem a fet i a amagar a la teva habitació, i compartíem dinars, sortides a la platja i al parc junts. Quan els teus pares (els meus padrins) es van separar vam deixar de veure'ns. Anys després vam trobar-nos i vaig flipar. Estaves maquíssim. Porto tota la meva vida enamorada de tu i mai te n'has adonat. De fet em vas dir que ho havies deixat amb la teva nòvia. Així que, perquè no?

Noi, 15 anys
Faig 4t d'ESO i tu primer de batxillerat, no havíem parlat mai però sabia qui eres perquè et fas amb un noi i dues noies de la meva classe. Fa tres setmanes em vaig atrevir a demanar-te el teu número i me'l vas donar, des d'aquell moment hem parlat bastants cops i tu ets molt receptiva però em veus només com un amic. Em flipa com penses i com cantes. Si saps qui sóc digues alguna cosa!

Noi, 18 anys
Ens vam conèixer a l'aniversari d'una amiga en comú. Em vas encantar, t'ho juro. Em va flipar el teu rotllo i vas ser tot el contrari al que m'imaginava. Ets un tros de pa. Em vas fer riure molt i m'encanten els teus mitjons perquè no són normals. Si saps qui sóc digues alguna cosa.



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: