coronavirus

10 imatges que tots hauríem de veure per conscienciar-nos sobre la situació que estem vivint

per NacióDigital, el 24 de març de 2020 a les 12:13
Des que va començar la crisi del coronavirus, que el personal sanitari està al límit. Treballen sense pràcticament descansar per intentar atendre tots els pacients i a més a més se sotmeten al risc de contagiar-se. De fet, més d'un 10% dels infectats, són metges, infermers/es i altres treballadors de l'àmbit de la Salut

És per això, que durant aquests dies la ciutadania surt als balcons a aplaudir la seva feina i a agrair-los tot el que estan fent en una situació tan difícil. 

Des d'Adolescents també volem donar les gràcies a tot el personal sanitari i posar en valor la seva professionalitat. Per tal de visibilitzar el seu esforç hem preparat un recull de fotografies que reflecteixen molt bé la seva dedicació. Les imatges són de metges i infermers/es d'arreu del món durant la crisi del coronavirus i han estat compartides a les xarxes socials:


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: