8 frases que voldràs compartir al teu Instagram

per Redacció, el 17 d'abril de 2020 a les 11:16
Aquest 17 d'abril fa 6 anys que va morir Gabriel García Márquez, un dels millors escriptors de les últimes dècades i guanyador del Premi Nobel de Literatura. És per això que avui recordem algunes de les seves millors frases: 

 


Versió sense playbuzz


"La memòria del cor elimina els mals records i magnifica els bons. Gràcies a aquest artifici, aconseguim suportar el passat". 

"Només perquè algú no t'estima com tu voldries, no significa que no t'estimi amb tota la seva ànima". 

"Els éssers humans no neixen per sempre el dia que les seves mares els pareixen, sinó que la vida els obliga a parir-se a si mateixos una vegada i una altra".

"La vida no és el que un va viure, sinó el que un recorda i com ho recorda per explicar-ho".

"No és veritat que les persones deixin de perseguir somnis perquè es facin velles, sinó que es fan velles perquè deixen de perseguir els seus somnis".

"Un home només té dret a mirar-ne un altre per damunt les seves espatlles quan ha d'ajudar-lo a aixecar-se". 

"La distància no és un problema. El problema som els éssers humans, que no sabem estimar sense tocar, sense veure o sense escoltar. I l'amor se sent amb el cor, no amb el cos".

"Oferir amistat al que busca amor és donar pa a qui es mor de set".
Arxivat a:
RÀNQUINGS, frases
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: