confinament

Treure's el carnet de conduir en temps de coronavirus: 4 preguntes amb resposta que segurament t'has fet

per Redacció, el 22 d'abril de 2020 a les 12:53
La crisi del coronavirus i el confinament ha afectat molts sectors, entre ells els de les autoescoles, que s'han vist obligades a aturar part de les seves activitats. Aquests dies ens heu fet arribar alguns dubtes sobre aquest tema i és per això que hem parlat amb Alberto Caamaño, mànager de Formació de Conductors del RACC. 

Li hem enviat alguns dels dubtes més freqüents per tal que us els resolgués i això és el que ens ha dit. 

 


Versió sense playbuzz
- Quan hi tornarà a haver classes de teòrica i pràctica? I si em queden les pràctiques pendents, com i quan les podré fer?
En el moment que el Govern permeti als ciutadans tornar a fer aquest tipus d'activitat. De moment no es poden realitzar arran de l'estat d'alarma. 

- Si em vull treure el carnet, puc començar-ho a fer virtualment? 
Sí, et pots matricular online i començar a estudiar la part teòrica a través del portal de l'alumne del RACC, per exemple, on pots estudiar amb el llibre digital, fer la teòrica online i test online. Tot a través de la web raccautoescola.cat.

- Quan es preveu que es podran fer els exàmens pràctics?
No ho sabem encara, depèn de la DGT. S'està a l'espera que els torni a convocar. 

- Si no vaig poder fer un examen perquè es va anul·lar pel confinament, perdré la convocatòria? 
No, la convocatòria no es perd. De la mateixa manera els terminis de caducitat entre els diferents exàmens, la validesa de les taxes et.  tampoc caduquen, han quedat congelats des que es va decretar l'estat d'alarma.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: