coronavirus

Es podrà fer esport i passejar a partir del 2 de maig

per Joan Serra Carné, el 25 d'abril de 2020 a les 21:00
Pedro Sánchez ha aprofitat la roda de premsa des de la Moncloa per anunciar que dimarts s'aprovarà al consell de ministres el pla de desconfinament de l'Estat, que es despegarà de forma "gradual" i "progressiva" durant el mes de maig. Una de les primeres mesures de la desescalada s'activarà dissabte de la setmana que ve: es podrà fer esport al carrer i passejar en família.

Sánchez ha especificat que les mesures de desescalada que prenguin el mes que ve es faran de forma diferent per territoris, tot i que es guiaran per unes "mateixes regles". "Hem de ser molt prudents", explicat el president espanyol.


En la intervenció des de la Moncloa, ha explicat que el desconfinament es farà per etapes, tant pel que fa a la reobertura de comerços com en l'activitat al sector industrial. "No avançarem tots a la mateixa velocitat però sí amb les mateixes regles", ha insistit Sánchez, que ha recordat que es faran servir criteris objectius per fonamentar les decisions polítiques del retorn a la normalitat. "La desescalada serà en equip", ha afegit.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: