estudis

Aquestes són les 10 millors frases que us han dit els professors/es durant el confinament

per Redacció, el 28 d'abril de 2020 a les 14:32
El confinament ha obligat a adaptar les classes: les assignatures han passat a ser online i les explicacions ja no es fan presencialment, sinó per videotrucada o correus electrònics. És per això que hem volgut demanar-vos com us esteu comunicant amb els vostres professors i professores i quines són les millors frases que han dit durant aquests dies. 

Hem recollit algunes de les respostes que ens heu enviat i que van des de l'humor fins a la reflexió. Amb quina us quedeu? 


 


Versió sense playbuzz

"El millor del confinament és que no us sento"

"Si torneu a dibuixar una titola a la pantalla, tanco la reunió"

"Ara el més important no és posar feina, el més important és que estigueu bé i feu coses noves"

"Pots apagar el micro que sentim la cullera"

"Qui no faci xuletes a l'examen virtual és una mica burro"

"L'educació és artesania, no indústria. Per tant us ajudaré tant com pugui perquè us resulti més còmode estudiar l'assignatura"

"Les adversitats són oportunitats"

"No us abandonaré durant aquest confinament, estic aquí al vostre costat"

"Gràcies a alumnes com vosaltres sé que no m'he equivocat de professió i que sempre sumeu a la meva vida"

"Nosaltres estem confinats però la ment no, ja ho heu vist, amb aquesta hora de classe i aquest poema hem anat a la platja de Caldetes i hem vist les estrelles i la posta del sol. Què més voleu? Llegiu i feu servir la literatura com a eina per imaginar!"
Arxivat a:
RÀNQUINGS, professor, frase
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: