coronavirus

Em podré banyar a la platja aquest estiu?

per Sara González / Bernat Surroca, el 29 d'abril de 2020 a les 15:35
Estarà permès anar a la platja aquest estiu? I a les piscines? El pla de desconfinament, que s'aplicarà per províncies i s'allargarà fins a finals de juny, contempla
el bany a partir de la fase tres que coincidirà, aproximadament i sempre i quan la situació segueixi sota control, amb les darreres setmanes de juny.


Això sí, hi haurà un important control per part de les autoritats locals per garantir que no es produeixen aglomeracions i que es mantenen les distàncies entre persones.

Pel que fa a les piscines, la situació no està encara clara a hores d’ara. El pla del govern no concreta si durant la desescalada obriran i en quines condicions. És una de les decisions que es deixa per més endavant.


A banda de les platges i les piscines, una altra pregunta molt repetida és quan es podrà tornar al gimnàs. Si tot va bé, s'hi podrà tornar a mitjans de juny. Això sí, només hi podrà entrar una tercera part de la gent de la que ho feia abans i no es podrà fer ús dels vestuaris.

 Aquí tens més preguntes amb resposta sobre el pla de desconfinament
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: