per l'avorriment

La gent està flipant amb el canvi d'aquesta famosa actriu espanyola

per Redacció, el 30 d'abril de 2020 a les 09:02
Ester Expósito s'ha convertit en menys de dos anys en una de les actrius espanyoles més famoses arreu del món. L'èxit d'Élite ha fet que la seva popularitat augmentés, i molt, a les xarxes social on ja suma més de 30 milions de seguidors.

Tenint en compte això no és d'estranyar que qualsevol cosa relacionada amb ella es converteixi en un dels temes més comentats a Twitter i Instagram, com ha passat amb l'anunci que podeu veure més avall i on apareix l'actriu d'adolescent. 


I és que, molts usuaris s'han mostrat sorpreses pel canvi que ha fet l'actriu en pocs anys. L'anunci va ser gravat el 2017, època en què Ester Expósito va començar a treballar en el món de la publicitat i la televisió. Vosaltres la veieu molt canviada?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

common love isn’t for us

Una publicación compartida de Ester Expósito (@ester_exposito) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: