coronavirus

Salut proposa que només Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i Alt Pirineu-Aran passin a la fase 1

per NacióDigital, el 6 de maig de 2020 a les 16:35
El Departament de Salut proposarà al govern espanyol que dilluns tres regions sanitàries catalanes passin a la fase 1 de desconfinament. Es tracta de les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i l'Alt Pirineu-Aran, segons han confirmat fonts de la conselleria a NacióDigital.

Les altres regions sanitàries , per tant, continuarien en la mateixa situació que actualment. Són les regions de Barcelona Ciutat, Àmbit Metropolità Nord, Àmbit Metropolità Sud, Catalunya Central, Girona i Lleida. El motiu és que segons el Departament el risc de rebrot és més alt en aquestes zones


La fase 1 de desconfinament permet trobades de deu persones, com a màxim, mantenint una distància de seguretat de dos metres entre persones obligatòria i la recomanació d'ús de mascareta i desinfecció de mans.

Actualment encara ens trobem a la fase 0, en la que es permet anar a caminar i a fer esport en franges horàries concretes i en la qual poden obrir comerços que fins ara estaven tancats, com les perruqueries.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: