estudis

Saps què és la modalitat d'estudis 2+3? T'expliquem com et pot ajudar

per Redacció, el 15 de maig de 2020 a les 06:00
Si no tens del tot clar quina carrera vols estudiar, el 2+3 és una molt bona opció. I en què consisteix exactament? Es tracta d'estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) per després continuar els estudis amb un grau universitari de la mateixa temàtica. 

Aquest sistema, doncs, no només et permet descobrir i formar-te en un àmbit concret, sinó també guanyar experiència i temps. I és que, primer només et compromets a estudiar 2 cursos i obtens una titulació oficial que et dona accés al món laboral. Llavors, si t'ha agradat la temàtica, pots formar-te a nivell universitari sense haver de fer un grau de 4 anys, ja que amb aquesta modalitat pots convalidar gairebé un any sencer. Per tant, obtens 2 titulacions en 5 anys! 

Què, és una bona opció oi? Doncs si t'estàs plantejat optar per aquest sistema, els cicles formatius que trobaràs a continuació t'interessen: són 3 dels estudis amb més sortida laboral! Ah i això no és tot, si et matricules en algunes d'aquestes formacions al Campus Professional de la UVic-UCC, et pots emportar un projector portàtil de regal –al final de l'article trobaràs més info-.


 



Arxivat a:
ACTUALITAT, coronavirus, UVic
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: