música

S'ajorna el festival més esperat de l'estiu, quan es farà?

per Adolescents.cat, el 14 de maig de 2020 a les 10:39
Un dels festivals més esperats de l’estiu és, sens dubte, el CANETROCK. Un pilot de grups que ens encanten tots seguits en 12h de música a l’aire lliure i molt bon ambient. Què més es pot demanar?

La situació de crisi sanitària mundial ha fet que s’hagin hagut d’anul·lar molts plans i que visquem amb incertesa. Però tenim una bona notícia… El CANETROCK 20 es podrà fer el dissabte 3 d’octubre! Això sí, es prioritzarà sempre la salut del públic i treballadors/es aplicant totes les mesures per garantir-ho. 


L’organització ha cregut convenient ajornar el festival degut a les restriccions previstes en el pla de desescalada arran de la crisi del coronavirus i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Amb totes les entrades exhaurides des del passat mes de febrer, el festival mantindrà el mateix cartell previst pel 4 de juliol.


Si ja tenies la teva entrada però t’és impossible assistir en la nova data, podràs sol·licitar la devolució escrivint a tickets@canetrock.cat abans de l’1 d’agost. Les entrades que s’hagin retornat es posaran a la venda.

Equip i artistes treballen per fer de Canet Rock 2020 el més especial de tots!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: