Estem flipant amb com veuràs els gràfics a la Play5

per Adolescents.cat, el 15 de maig de 2020 a les 09:39
Tothom intueix que aviat apareixeran noves consoles de videojocs, i és que fa forces anys que no se n’estrenen de noves amb canvis notables. De fet, la PlayStation4 es va estrenar el novembre de 2013, fa 7 anys.

Si no ha aparegut una nova play en tot aquest temps és perquè no s’havia desenvolupat una tecnologia prou diferent com per estrenar una nova consola. Però cada cop més es parla del nou Unreal Engine 5, el motor gràfic d’Epic Games. Aquesta empresa és la que ha fet llançaments com el Fortnite o la sèrie Gears of War.


Amb aquesta 5a versió de l’Unreal Engine, busquen arribar a un nivell de fotorrealisme molt similar al d’una pel·lícula o fins i tot al de la vida real.

A més, Epic també vol que Unreal Engine 5 sigui accessible per a qualsevol desenvolupador que vulgui programar packs de contingut i eines a través d’aquesta tecnologia.


Com a novetat també hi ha Lumen, un complement d’il·luminació que té un temps de reacció immediat als canvis d’ambient i de llum per fer-ho encara més real. Quines ganes!!!

Pots veure una demo a partir del minut 1:22!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: