Escoles i instituts obriran per atendre alumnes quan s'entri a la fase 2

per Bernat Surroca / Andreu Merino, el 19 de maig de 2020 a les 22:20
El Govern permetrà que els centres educatius que arribin a la fase 2 del desconfinament puguin obrir per atendre presencialment els alumnes. Segons ha pogut saber NacióDigital, aquest és un dels punts que anunciarà el conseller d'Educació, Josep Bargalló, en la compareixença que farà aquest dimecres al migdia per presentar el pla de desescalada de les escoles.

El Departament d'Educació ho ha començat a comunicar a les direccions dels centres -almenys als dels territoris que han de fer el salt a la fase 2 dilluns que ve-, i ha precisat també que no es podrà fer activitat lectiva i que el tracte als estudiants haurà de ser personalitzat. 


Cada centre haurà de decidir com apliquen les instruccions d'Educació. En tot moment caldrà garantir que es respecten les mesures de seguretat en relació als espais, les distàncies de seguretat i les mesures higièniques. 

 Les primeres escoles obriran les portes l'1 de juny. En tots els casos, els grups no podran superar els 13 alumnes a primària i els 15 a secundària, i el retorn a les aules serà voluntari i extremant les mesures de seguretat.  


 En el cas dels instituts, formació professional i escoles d'idiomes, podran obrir a la fase 2 per fer acció educativa presencial de caràcter voluntari amb grups de 15 alumnes com a màxim en aquells casos d'alumnes que acaben etapa (4rt d'ESO o 2n de Batxillerat, per exemple). 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: