7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.9]

per Redacció, el 25 de maig de 2020 a les 13:17
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 


Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


 



Versió sense playbuzz

18 anys 
Portava ja bastant temps amb la meva parella i ens anava súper bé. Al principi de la quarantena parlàvem tot el dia, ens enviàvem fotos... i d'un dia per l'altre sembla que va deixar de sentir per mi i em va deixar per WhatsApp. Espero que quan puguem parlem i pugui saber què ha passat perquè el que teníem era súper fort per part dels dos i em sembla mentida que s'acabi tan fàcilment, jo estic destrossada. 

15 anys
Portem ja 1 any i dos mesos sortint. Al principi ho portàvem molt bé però fa uns dies vam quedar i des d'aquell dia no ha tornat a ser el mateix. Crec que estar tant temps separats m'ha fet adonat que no el necessito i que no l'estimo tant com em pensava. 

16 anys 
Va començar la nostra relació com una simple amistat, però a mesura que ha passat el temps hem començat a tontejar i estem cada dia parlant més i ens tenim més confiança. Crec que la quarantena ens està ajudant en part perquè tenim més ganes de quedar i poder-nos veure amb els nostres sentiments canviats. 

16 anys 
Doncs vaig conèixer una noia dues setmanes abans del confinament i just el 14 de març havíem decidit quedar però finalment no vam poder per l'estat d'alarma. Des de llavors hem estat parlant quasi diàriament, però últimament em sembla que està estranya amb mi. Crec que s'ha cansat de mi, no sé, només vull que s'acabi el confinament i quedar amb ella. 

16 anys 
El cas és que des del principi del confinament parlo amb un noi i sembla que la cosa pot anar a més. Ja hem dit que ens molem i tal i la cosa va bé, però el problema és que a la vegada m'he començat a parlar amb el meu crush i m'ha dit de quedar quan s'acabi el confinament (no sé si només com amics o com alguna cosa més) i la veritat és que estic feta un lio. 

18 anys
La setmana següent de començar la relació, va començar el confinament. La distància ho complica tot molt i ho vam deixar per una discussió. Vam dir de veure'ns i parlar sobre si volem seguir la relació quan tot això acabi, però a aquest ritme... bé parlem cada dia per WhatsApp. 

19 anys 
Gairebé parlem cada dia per trucada o videotrucada, mirem pelis encara que no estiguem junts, i coses així. Ens recordem el molt que ens trobem a faltar i tal. Sí que és cert que al primer mes doncs vam tenir una setmana molt dolenta amb constants discussions, però vaja per sort la cosa va millorar bastant. El pitjor de tot era saber que viu al poble del costat i que en cap moment ens podíem veure. No va ser fins dilluns passat que finalment el vaig poder veure. Sembla ser que ara estem molt més units que abans, també emocionalment. 
Arxivat a:
ACTUALITAT, amor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: