Dos dels vostres actors preferits posen fi a la seva relació!

per Redacció, el 26 de maig de 2020 a les 09:12
Cole Sprouse i Lili Reinhart han trencat la seva relació després de gairebé tres anys junts, segons informen diversos mitjans nord-americans. 

La notícia va començar a circular arran d'unes declaracions de Skeet Ulrich, company dels dos actors a la sèrie Riverdale. L'artista estava fent un directe a Instagram i un dels seus seguidors li va fer una pregunta sobre Cole Sprouse i Lili Reinhart. Ell, li va contestar i va deixar anar: "Crec que eren una parella molt adorable". 

 

De fet, durant el directe Skeet Ulrich va fer servir el passat cada cop que parlava dels dos actors, donant a entendre així que ja no estaven junts. De moment ni Cole Sprouse i Lili Reinhart s'han pronunciat sobre la notícia, però mitjans com People i Page Six asseguren que la informació és certa.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: