La rutina de 15 minuts que et mantindrà en plena forma!

per Adolescents.cat, el 31 de maig de 2020 a les 08:04
Youtube està ple de vídeos de rutines d'exercici però n'hem trobat una que és de només 15 minuts i que asseguren que és molt efectiva si es fa cada dia! No et pressionis si els primers dies et costa seguir el ritme, és molt normal!

Aquesta rutina d'exercici ha estat creada per Chloe Ting, que té més de 8 milions de subscriptors a Youtube i en té moltes més que et poden interessar. Es tracta de buscar una mica i trobar la que més t'agradi. En la que et compartim hi ha una opció de baix impacte per si tens problemes als genolls o simplement no vols saltar per evitar molestar els veïns/es. 


Poc a poc el cos es va acostumant i posant en forma. T'hi animes?

 
Arxivat a:
ESPORT, esport, exercici, rutina
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: