7 sèries noves per començar aquest juny

per Redacció, el 30 de maig de 2020 a les 06:00
Aquest juny arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions que s'estrenen:

 


Versió sense playbuzz


En casa 
Sèrie gravada durant el confinament per diversos directors de cinema. Per rodar els capítols han fet servir només el mòbil i alguns accessoris i ho han fet en un temps rècord. Quan la puc veure? A partir del 3 de juny. On la puc veure? HBO. 

¿Me oyes? 
Tres amigues es fan costat mentre fan front a relacions tòxiques i a famílies difícils. Quan la puc veure? A partir del 4 de juny. On la puc veure? Netflix.

Por trece razones (temporada 4)
Última temporada de la polèmica sèrie que va començar narrant els motius del suïcidi d'una noia adolescent. Quan la puc veure? A partir del 5 de juny. On la puc veure? Netflix. 

Podría destruirte
Producció protagonitzada per Michaela Cole, icona del moviment Me Too al Regne Unit, que aborda de forma directe la qüestió del consentiment sexual avui en dia. Quan la puc veure? A partir del 8 de juny. On la puc veure? HBO.

Las luminarias 
Sèrie ambientada al 1860, en plena febre de l'or a Nova Zelanda. Anna Wetherell és una jove aventurera que viatja des de Gran Bretanya fins a la costa oest de Nova Zelanda per començar una nova vida. Allà coneix Emery Staines, una trobada que desencadena una màgia estranya que cap dels dos pot explicar. Quan la puc veure? A partir del 22 de juny. On la puc veure? HBO. 

The Sinner (temporada 3) 
El que semblava una investigació rutinària sobre un accident de cotxe es converteix en un dels casos més perillosos i pertorbadors de la carrera del detectiu Harry Ambrose. Quan la puc veure? A partir del 19 de juny. On la puc veure? Netflix. 

The politician (temporada 2)
Sèrie que relata el dia a dia de Payton Hobart, un jove estudiant d'universitat amb aspiracions polítiques que intenta seguir el seu peculiar camí cap a l'èxit. Quan la puc veure? A partir del 19 de juny. On la puc veure? Netflix.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: