Què passava al món el dia que vas néixer? Descobreix-ho!

per Redacció, el 28 de maig de 2020 a les 14:45
Hi ha moltes webs que ens permeten saber curiositats a partir de la nostra data de naixement, com population.io que ens diu amb quantes persones compartim aniversari o Playback, que ens descobreix quina cançó estava triomfant el dia que vam arribar el món.

Avui, però, hem volgut recuperar algunes pàgines i reculls dels quals us vam parlar. Webs que ens indiquen què estava passant al món el dia que vam néixer: què era notícia, quins fets històrics es van produir, quines persones famoses van néixer...
 


Versió sense playbuzz
Una d'elles, i potser la més completa, és el calendari que ofereix la Wikipedia. Si accediu a aquesta pàgina i seleccioneu la vostra data d'aniversari, us apareixerà una llista amb els esdeveniments històrics més destacats que es van produir aquell dia. A més, també hi podreu trobar un recull dels personatges històrics que van néixer el mateix dia que vosaltres i aquells que van morir.

Una altra pàgina que està molt bé –tot i que només està disponible en anglès- és On This Day. L'únic que heu de fer és indicar la data del vostre naixement i el web us mostrarà quins fets importants van tenir lloc exactament aquell dia.

Finalment, si teniu curiositat per conèixer amb quins famosos compartiu aniversari, ho podeu descobrir a la pàgina Famous birthdays. En el buscador que hi ha a la part superior del web, escriviu la vostra data en anglès -per exemple "2 may" o "28 june" – i us apareixerà una llista amb les celebrities que van néixer aquell dia.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: