La rutina d'abdominals que no et farà mandra fer

per Adolescents.cat, el 7 de juny de 2020 a les 08:38
No ens enganyem, fer exercici a vegades fa moooolta mandra! Però gràcies a Youtube i a algunes aplicacions, ara podem fer esport des de casa en el moment que ens vagi millor i podem anar investigant quin tipus d'exercici ens agrada més i ens va millor.

Una de les youtubers per excel·lència en aquests temes és la Patry Jordan. Moltíssima gent ha seguit rutines d'exercici seves durant el confinament. Doncs bé, hem descobert un vídeo en el que ens mostra diferents sèries per treballar els abdominals sense haver d'estirar-nos al terra. Els pots fer completament dret/a i això fa que no ens faci tanta mandra! T'apuntes a fer-ho?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: