T'agrada el món del cinema i les sèries? Aquests cursos t'encantaran!

per Redacció, el 8 de juny de 2020 a les 06:00
Sabem que a molts i moltes de vosaltres us agrada el món audiovisual, és per això que avui us volem parlar de la Summer School Online de l'ESCAC. I és que aquesta iniciativa us ofereix cursos online setmanals en què aprendreu a escriure, rodar i muntar un curtmetratge! 

Els cursos, que són totalment pràctics, estan guiats per professorat especialitzat, per tant, en tot moment, tindreu els consells i l'ajuda de persones expertes que us ensenyaran a convertir les pantalles en eines de creació, producció i comunicació.

 I exactament, què es fa durant aquests cursos? Com hem dit, no només aprendreu els conceptes bàsics de la narrativa audiovisual, sinó que també els aplicareu: rodareu fins a 10 pràctiques i un curt, des de casa i en equip – grups de màxim 12 persones-. A més, us ofereixen la possibilitat de complementar el curs amb visionats i sessions d'aula oberta de diferents especialitats dirigides per professors!

 A partir de quina edat ens hi podem apuntar? L'edat recomanada és de 10 a 18 anys. 

Film Photography GIF by 3KOMMA3 Medienproduktion
 Els cursos es fan online? Sí són online i els podeu fer des de casa, però tranquils només necessiteu un mòbil o una tablet i connexió a internet, ja que els programes d'edició us els facilita la Summer School Online. 

 Quins cursos hi ha? Hi ha quatre cursos setmanals – curs beginner 1, curs beginner 2, curs advanced 1 i curs advanced 2- i un de quinzenal centrat en especialitats: guió i animació. Teniu més info al seu web. 

 Quan són els cursos? Van des del 29 de juny fins al 24 de juliol. Podeu consultar els horaris en aquest enllaç

 Com es fan les inscripcions? Us podeu inscriure a través del seu web. Si teniu qualsevol dubte podeu enviar un correu a base@escac.es.

 I el preu? Doncs la veritat és que estan molt bé de preu: els cursos beginner i advanced valen 80 euros i els d'especialitats (guió i animació) 160 euros.

Així doncs, ja sabeu, si us agrada el món audiovisual, aprofiteu aquesta oportunitat!
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Escac
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: