Lea Michele respon així les acusacions de racisme

per Redacció, el 4 de juny de 2020 a les 09:50
Ahir us explicàvem que Lea Michele, coneguda pel seu paper a Glee, havia estat acusada de racista per la ser la seva companya de rodatge Samantha Ware. En un tuit, l'actriu afirmava que Lea Michele li va fer la vida impossible durant la gravació i que va arribar a dir coses tan desagradables com que "es cagaria" damunt la seva perruca "quan tingués l'ocasió de fer-ho". 
Doncs bé, després de rebre desenes de crítiques, la protagonista de Glee ha decidit publicar un comunicat on demana perdó pel seu comportament durant el rodatge. En el missatge Lea Michele assegura que "mai ha jutjat als altres pel seu entorn o pel seu color de pell", però reconeix que ha fet coses "que han ferit" persones amb qui treballava. Aquí teniu una part del seu missatge: 


"Si bé no recordo haver fet aquest comentari específic i mai he jutjat als altres pel seu entorn o color de la seva pell, això no és l'important. El que importa és que clarament vaig actuar de manera que feria a altres persones. Fos la meva posició privilegiada i perspectiva el que causava ser percebuda com a insensible o inapropiada o la meva immaduresa, em disculpo pel meu comportament o per qualsevol dolor que pugui haver causat. Tots nosaltres podem madurar i canviar i he utilitzat aquests últims mesos per a reflectir les meves mancances".  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Lea Michele (@leamichele) el

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: