Masturbació: 6 trucs per gaudir més de vosaltres mateixos/es

per Redacció, el 10 de febrer de 2021 a les 09:19
La masturbació, a banda de tenir diversos beneficis per a la salut, ens ajuda a conèixer millor el nostre cos i sexualitat. És per això que avui us portem alguns consells de Mashabe per millorar aquest moment d'autoexploració: 

 



Versió sense playbuzz
Canvia de posicions, d'hora i de lloc 
Per tal de sortir de la rutina i augmentar l'erotisme, els experts recomanen provar diferents postures a l'hora de masturbar-nos i també canviar de lloc i d'hora. Fer-ho, a més a més, ens pot fer descobrir posicions que ens facilitin arribar a l'orgasme.

Provar noves maneres d'excitar-nos 
Una altra manera de donar joc a la masturbació és imaginar-nos escenes que fins ara no havíem pensat i utilitzar recursos que no havíem fet servir, com ara llegir o escoltar relats eròtics. De fet, cada cop hi ha més persones que segueixen la tendència de l'audioerotisme. Aquesta consisteix bàsicament en el relat d'històries eròtiques sense imatges. És a dir, són àudios breus, estil podcast, que busquen excitar-nos i estimular els nostres sentits a través de narracions amb contingut sexual. 

Cuida l'ambient 
De vegades, quan ens masturbem ho fem de manera ràpida i sense donar massa importància a l'entorn. Diversos estudis, però, han comprovat que crear un ambient eròtic augmenta el nostre plaer. Així doncs, encendre espelmes, posar música sensual...ens pots fer gaudir més. 

Anar a poc a poc 
Dóna't temps i no sempre vulguis arribar a l'orgasme ràpid. Estimula't a poc a poc, atura't, i torna-hi. Això pot intensificar les teves sensacions i també el plaer que acabis sentint quan assoleixis el clímax. 

Experimenta 
Prova diferents maneres de masturbar-te: mou els dits/mans de diverses maneres, canvia de velocitat i si vols introdueix també alguna joguina sexual. A banda de les parts íntimes, estimula també altres zones erògenes com per exemple els mugrons. Així experimentaràs sensacions diferents.

Pren consciència
Per tal de concentrar-nos en el nostre plaer, una tècnica recomanada és la masturbació mindfulness. Es tracta d'intentar controlar la nostra ment per tal de centrar-nos totalment en l'exploració del nostre cos. El més important és notar els nostres sentits. Escoltar-nos, sentir la nostra respiració, i focalitzar-nos en les sensacions físiques que estem experimentant.
Arxivat a:
SEXUALITAT, masturbació
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: