5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 20 de juny de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense Playbuzz:

Hi ha una medusa que quan arriba a la seva edat adulta, en lloc d'envellir, torna a rejovenir i comença de nou el seu cicle vital. Segons els científics, ho pot fer un nombre indeterminat de vegades, de manera que biològicament es pot considerar "immortal". Es diu Turritopsis nutricola. 

Així es veu la sorra d'algunes platges a través del microscopi.

Una illa dins d'un llac en una illa dins d'un llac dins d'una illa. Sí, és estrany, però aquesta formació existeix i es troba a les Filipines, a la zona del Luzon. 

Islàndia és un dels únics països del món sense cap restaurant McDonald's. L'establiment que hi havia va tancar el 2009 i es conserva l'últim menú que es va servir. 

Un estudi de la Universitat de Londres va revelar que les vaques també tenen accents diferents. La seva manera de mugir varia en funció de la zona on habiten.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: