T'agradaria fer un taller de disseny de roba 3D o crear un videojoc? Aquesta proposta t'encantarà!

per Redacció, el 12 de juny de 2020 a les 15:00
Tens entre 12 i 18 anys? T'agrada la tecnologia? Doncs el campus d'estiu Xnergic et pot interessar! Es tracta d'un projecte de sensibilització i foment de les vocacions tecnològiques impulsat pel TecnoCampus amb el qual podràs descobrir molts aspectes que segur que desconeixes sobre aquest àmbit!

Quan es fa? Entre el 29 de juny i el 24 de juliol. 

Quines activitats es fan? La programació inclou molts tallers: construcció d'un joc de plataformes amb Unity3D, tacats de tinta (tints termocròmics), disseny de roba 3D amb Marvelous Designer, creació d'un món de fantasia amb Unreal Engine, curs de disseny de mods per a Minecraft, construcció d'un videojoc FPS en Unity3D, modelatge i escultura digital amb Maya..., i molt més! 

Com em puc inscriure? Et pots apuntar a través de la seva web. Si per motius relacionats amb el COVID-19 s'hagués de suspendre alguna de les activitats, es retornaria l'import total de la matrícula.
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Tecnocampus
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: