Tot Catalunya entrarà a la «nova normalitat» el 22 de juny

per Sara González / Bernat Surroca, el 12 de juny de 2020 a les 15:05
Tota Catalunya entrarà directament a l'anomenada "nova normalitat" a partir del 22 de juny, quan decau l'estat d'alarma. Així ho ha confirmat el ministre de Sanitat, Salvador Illa, en roda de premsa. Així doncs, ha precisat que regions com Barcelona i Lleida, que el pròxim dilluns continuaran en fase 2, passaran probablement de forma "directa" a la "nova normalitat" sense arribar a aplicar la fase 3.

El ministeri de Sanitat ha confirmat que Barcelona i tota l'àrea metropolitana, així com Lleida, continuaran en fase 2 a partir del pròxim dilluns, tal i com havia sol·licitat el departament de Salut. En canvi, Girona i la Catalunya Central compleixen ja tots els requisits per estrenar la frase 3, estadi en el qual estaran una setmana més Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i Alt Pirineu-Aran. 


En tot cas, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat que a partir del 22 de juny ja s'aixecarà l'estat d'alarma i, per tant, no hi haurà a partir d'aleshores restriccions en la mobilitat. El director del Centre d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha explicat que, a partir d'aquest moment, caldrà estar preparat per a possibles rebrots tenint present que l'economia espanyola depèn en bona part del turisme i que es pot produir importació de casos. En cas de detectar-se rebrots, es limitarà la mobilitat a grups concrets de persones que s'identifiquin com a contactes directes dels contagiats.
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: