6 coses que pots fer per tenir èxit i aconseguir els teus objectius

per Redacció, el 20 de juny de 2020 a les 06:00
Tots tenim uns objectius a la vida. Si bé és cert que no hi ha una fórmula exacta per aconseguir-los, sí que hi ha actituds o pautes que podem seguir per sentir-nos persones realitzades i amb èxit. Almenys així ho asseguren els experts d'Entrepreneur, que donen aquests consells a la gent jove:

 


Versió sense playbuzz
Descobreix que t'apassiona 
Què et motiva? És molt important que a l'hora de pensar en el teu futur et facis aquesta pregunta. Tenir clar que ens apassiona és clau per escollir el nostre camí. I és que, dedicar temps a allò que ens agrada no només ens fa més productius i eficients, sinó també més feliços. 

Experimenta 
Aquest consell va lligat amb l'anterior: descobrir allò que t'apassiona. Per exemple, si t'agrada escriure i també t'encanta fer vídeos, apunta't a cursos o busca més informació sobre aquests àmbits. D'aquesta manera podràs veure què et desperta més interès i també descobrir noves opcions.

Cultiva habilitats que et facin una persona millor 
De vegades invertim poca estona en reflexionar sobre les nostres habilitats personals i aquestes són essencials per comunicar-nos amb els altres amb èxit. Així doncs, procura dedicar part del teu temps en qüestionar aquelles característiques de personalitat que podries millorar i treballa per aconseguir-ho. 

Troba l'equilibri 
Si vols ser productiu i eficient has d'intentar trobar l'equilibri entre la teva ment i el teu cos. Si et satures de feina o no t'organitzes bé, acabes atabalat i les coses no et surten tan bé com et podrien sortir. Per tant, escolta't a tu mateix/a, posa límits i aprèn a establir un ordre. 

Surt de la teva zona de confort 
Obrir la porta a nous camins pot fer certa por, però també et pot conduir a viure experiències inoblidables i enriquidores que et serveixin per a tota la vida. 

Sigues persistent 
No et rendeixis: l'esforç i la constància són claus per assolir els nostres objectius. No renuncis i segur que trobaràs noves formes d'aconseguir el que vols. I és que dels errors també se n'aprèn.
Arxivat a:
CONSELLS, joves
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: