Aquestes són les sèries que ens posen més «hot» segons un estudi

per Adolescents.cat, el 16 de juny de 2020 a les 10:42
Sabies que durant el confinament ha pujat el consum de cinema per a adults i de joguines sexuals? La veritat és que té tot el sentit del món.

De fet, un estudi realitzat per OnBuy.com demostra que el consum de sèries també està relacionat amb el sexe, i és que el sexe ven molt! Per fer l’estudi van posar gent a veure escenes de sexe de sèries i mesurar els seus batecs per minut per descobrir la més excitant.


L’estudi ha vist que només només hi ha una sèrie que porta els batecs a més de 100: Orange is the New Black. La sèrie de Netflix és la número 1 de l’estudi i les seves escenes de sexe ens exciten als 101 batecs per minut.

La segona sèrie del podi segurament et sorprendrà perquè no és gaire popular entre adolescents. Es diu Shameless i en ella hi veiem diferents aventures sexuals d’una família bastant particular. La tercera sèrie del rànquing és Joc de Trons, i no ens sorprèn! Els batecs arriben fins a 95 per minut a les escenes de sexe.


Aquí et deixem una infografia del rànquing de resultats de l’estudi de OnBuy.com sobre les sèries que ens posen més hot!

estudios series mas calientes sexo
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: