A quina edat és més infidel la gent? Això és el que diu un estudi

per Adolescents.cat, el 21 de juny de 2020 a les 08:29
Hi ha una etapa de la vida en la que la gent tendeix a ser més infidel. D’entrada potser pensaríem que és durant la joventut pel tema de les hormones i aquestes coses. Doncs bé, no és així i un estudi ho demostra.

Científics han descobert que existeix una generació que tendeix a ser més infidel que els joves. D’acord amb la Universitat de New Hampshire, els homes són infidels sobretot als 55 i les dones als 45.


Per altra banda, i això és molt curiós, la Universitat de Nova York va veure que ens comportem diferent quan ens apropem a una nova dècada de la nostra vida. Al llarg del 2016 es va fer un estudi en el que es van fer 6 experiments per determinar el comportament dels adults durant les edats que acabaven en 9: els 19, 29, 39, 49, etc.

Els experts van veure que la gent que estava acabant una dècada estaven més preocupats/des per l’envelliment i tenien crisis existencials però també més aventures amoroses per trobar sentit a l’existència.


Com sabeu la mentida i la infidelitat poden fer molt mal. Així que si tens parella és bàsic que hi hagi comunicació tant si les coses van bé com si no hi van tant. Si notes que ja no sents el mateix o tens ganes d’estar amb una persona que no és la teva parella, val més que ho parlis abans de fer res per no ferir a ningú. La comunicació i el respecte sempre són la clau de l’èxit de les relacions!

the vampire diaries kiss GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: