Les 7 carreres universitàries més estranyes del món

per Redacció, el 18 de juny de 2020 a les 11:51
Sabíeu que existeix un grau sobre pirateria informàtica? O uns estudis dedicats a la ciència de la gespa? Us recollim algunes de les carreres universitàries més estranyes del món:
 


Versió sense playbuzz:

- Grau en Pirateria informàtica ètica: University of Abertay (Regne Unit). T'ensenya a com ser un hacker, però dels bons.

- Grau en The Beatles i la seva música: Liverpool Hope University (Regne Unit). Una carrera per convertir-te en un expert de les cançons que escoltaven els teus pares

- Grau en ciències de la gespa: Penn State University (Estats Units). Aquests estudis inculquen als alumnes tot allò que cal saber per mantenir un camp de gespa impecable. I no penseu que és fàcil: la biologia i la química són assignatures obligatòries.

- Grau per ser comediant: University of Kent (Regne Unit). La carrera té com a objectiu donar totes les eines necessàries als estudiants per tal que siguin capaços de connectar amb el públic i fer-lo riure.

- Grau en Gestió de la tecnologia pastissera: London South Bank University (Regne Unit). Un curs on formar-te en les últimes tecnologies vinculades al món de la pastisseria.

- Ciència i tecnologia del surf: hi ha algunes universitats com la de Cornwall i la de Plymouth que ofereixen estudis centrats en el surf, tan pel que fa als seus aspectes tècnics, així com a les indústries relacionades amb aquest esport. 

- Ciències de la fermentació: l'Appalachian State University, als Estats Units, ofereix una carrera on els alumnes aprenen a fermentar tota mena de menjars i begudes, tot i que la majoria de jornades acadèmiques estan dedicades a la fabricació de cervesa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: