Descobreixen que aquesta característica pot fer que et contagiïs de coronavirus amb més o menys facilitat

per NacióDigital, el 19 de juny de 2020 a les 11:31
Les persones amb el grup sanguini 0 tenen entre un 9 i un 18% menys de probabilitats de patir la Covid-19, la malaltia que provoca el nou coronavirus, en comparació amb aquelles que tenen altres tipus de sang, segons els resultats preliminars de l'estudi genètic de 23andMe sobre Covid-19.

Tot i que encara s'estan reclutant els participants, les dades obtingudes en 750.000 pacients indiquen que el tipus de sang 0 sembla que protegeix enfront del nou coronavirus, unes troballes que es mantenen quan s'ajusten per edat, sexe, índex de massa corporal i origen ètnic. Així mateix, els experts no han trobat tampoc diferències entre els tipus de sang 0 + i 0 -.


En aquest sentit, també s'ha descobert que les persones amb el grup sanguina A tenen més probabilitats de tenir un Covid greu. En concret, tenen un 50% més de probabilitats de necessitar respiració assistida. En canvi, el fet de ser del grup O proporciona un efecte protector, amb un 35% menys de probabilitats d'insuficiència respiratòria.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: