L'estrany cas d'una parella que esperava tenir fills fent això

per Redacció, el 26 de juny de 2020 a les 06:00
Després de més de 40 anys de carrera professional, la infermera Rachael Hearson va decidir escriure Handle With Care: Confessions of a NHS Health Visitor, un llibre on explica la seva experiència i algunes de les anècdotes que més l'han sorprès. 

Una de les històries que relata i que més repercussió ha tingut a les xarxes socials, és la d'una parella que feia anys que estava "esperant" un fill sense haver mantingut relacions sexuals.


"S'havien casat des de feia uns anys però els nens no hi havien arribat. El metge de capçalera va deduir que no sabien com fer els nadons i era la meva tasca assegurar-me'n. Realment pensaven que els fills arribaven com a resultat simplement de "casar-se" i no tenien ni idea que s'havien de mantenir relacions sexuals", explica. 

Encara que sembli estrany, el cert és que avui en dia encara hi continua havent zones i comunitats en què el sexe és tabú i on no es parla d'aquest tema o, si es fa, s'expliquen dades errònies. Creieu que fa falta més educació sexual?

Arxivat a:
ACTUALITAT
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: