solidaritat

Crida solidària per «salvar els ulls» d'una jove de Terrassa que ha patit un accident als EUA

per Anna Mira / Marc Solé, el 22 de juny de 2020 a les 08:25

La Marta té 24 anys, és de Terrassa i es troba ingressada en un hospital de Seattle, als EEUU, després de patir un greu accident que li va deixar severes cremades a la cara i als ulls el passat 11 de juny. La seva família va engegar aquest dissabte la campanya "Salvem els meus ulls", per a afrontar els costos mèdics de la situació que ja ha recaptat més de 200.000 euros.


En un comunicat, la família ha informat que la Marta es troba bé i "contenta pels avenços". Expliquen que el seu ull esquerre s'està recuperant més ràpid, però que la pressió a ambdós ulls és "correcta". Tot i que de moment continua ingressada, esperen que pugui passar la primera nit fora de l'hospital molt aviat degut a l'evolució favorable que està presentant durant les darreres hores. Els familiars també han volgut agrair la "increïble implicació" solidària de la gent davant del cas de la jove.

Pel que fa al tema econòmic, la família ha volgut explicar per què en un inici la campanya de micromecenatge tenia com a objectiu 75.000 euros. Asseguren que la raó per la qual van posar aquesta quantitat era per ser "cautelosos", conscients que probablement el cost total acabi sent superior. La Marta ja ha sigut intervinguda quatre vegades i ha passat nou nits a l'hospital -cada nit d'hospitalització pot arribar als 4.000 euros-; i encara està pendent de moltes cures, medicaments i més intervencions, inclòs el possible trasplantament de còrnia.


Per la seva banda però, la família ha manifestat que seran "transparents i que compartiran els informes de cada despesa". En cas que amb els diners recollits es cobrissin la totalitat dels costos de la Marta, estudiaran fer arribar la resta a obres socials que tractin temes similars.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: