Així és com t'afecta l'eclipsi solar més estrany dels últims anys

per Adolescents.cat, el 22 de juny de 2020 a les 10:02
Ahir hi va haver un fenomen astronòmic molt curiós anomenat “l’anella de foc”. En alguns països de la zona oriental del món van poder observar un eclipsi de Sol molt espectacular. La lluna va passar per davant del Sol i en el punt mig quedava un cercle brillant al cel impressionant.

Es va veure molt bé a llocs com per exemple Taiwan, la Índia, Xina central o Yemen. Va començar a Miami, va seguir cap a l’Àfrica i finalment va acabar a la Xina. A Europa només ho van veure parcialment a l’est, aquí no l’hem pogut gaudir. L’eclipsi va durar gairebé 4 hores a passar per tot arreu, però en cada lloc era visible durant un minut i mig.


Aquest eclipsi no només ha sigut espectacular, sinó que ha coincidit amb el solstici d’estiu, el canvi d’estació als dos hemisferis. 
 

I com ens afecta aquest eclipsi anular de Sol segons l’astrologia?

Una de les astròlogues més conegudes del món, Mia Astral, ho va explicar al seu instagram: “Mentre dormíem hi ha hagut l’eclipsi de Sol al signe de Cranc, l’eclipsi més important en anys per 3 motius”:

Es dóna en el grau 0 del signe cardinal a Cranc i això marca un canvi de temporada i canvis a nivell mundial.

Es dóna només hores després del solstici. Just els equinoccis i solsticis es donen quan el Sol toca el grau zero dels signes cardinals. Aquests esdeveniments marquen temporades, canvis en la relació de llum i foscor. L’eclipsi marca grans canvis a llarg termini. Aquest eclipsi obre una finestra que va fins el 29 de desembre quan la lluna estigui al signe de Cranc, però la influència dels seus canvis estarà molt marcada fins el 2024.

És l’últim eclipsi a Cranc de la sèrie Cranc-Capricorn 2018-20. Aquest període de 6 mesos fins al desembre tanca una situació, alguna cosa en la que hem estat treballant des del juliol de 2018 en qüestions de casa, pertinença, família, protegir-nos, deixar anar patrons de defensa que no necessitem, aprendre a recolzar-nos, donar-nos permís de sentir i nodrir el que sí que és important per a nosaltres. Deixar anar el passat.

Una cosa més que ens diu Mia Astral és que tots els eclipsis de Sol es donen en Lluna Nova. En eclipsis no es fan rituals. Els eclipsis serveixen per revelar-nos el que no havíem vist, ens empenyen a fer canvis pel nostre bé, acceleren processos. Ens anirem adonant de coses pendents, sentint les ganes de moure’ns endavant, deixant enrere velles mentalitats, pors o inseguretats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Eclipse anular de Sol en Cáncer grado 0 Mientras dormías tuvimos el eclipse de Sol en Cáncer, el eclipse más importante en años por... 1️⃣...darse en el grado 0 de signo cardinal. Cómo todo evento que se da en esos grados (cero de Aries, Cáncer, Libra o Capricornio, llamados Aries points) marca un cambio de temporada, cambios a nivel mundial. . 2️⃣...darse sólo horas después del #solsticio . Justo los equinoccios y solsticios se dan cuando el Sol toca el grado cero de los signos cardinales. Estos son eventos que marcan temporadas, cambios en la relación de Luz y oscuridad. Estos eventos marcan un ritmo para los próximos 3 meses, pero en este caso por el eclipse, marca cambios grandes a largo plazo. Este eclipse abre una ventana que va hasta el 29 de diciembre que tengamos la Luna llena en Cáncer, pero la influencia de sus cambios estará muy marcada por hasta el 2024. . 3️⃣...ser el último eclipse en Cáncer de la serie Cáncer -Capricornio 2018-20. Este período de 6 meses hasta diciembre cierra una situación, algo en lo que hemos estado trabajando desde julio 2018 en cuestiones de hogar, pertenencia, familia, habitarnos, protegernos, soltar patrones de defensa que no necesitamos, aprender a apoyarnos, darnos el permiso de sentir, nutrir lo que si es importante para nosotros, dejar ir el pasado. . Todo eclipse de Sol se da en Luna Nueva. En eclipses no hacemos rituales ni creamos intenciones. Los eclipses revelan lo que no habíamos visto, nos empujan a hacer cambios por nuestro bien, aceleran procesos. No es momento de hacer, hacer, hacer, no esta semana. Poco a poco estaremos cayendo en cuenta de cosas pendientes, sintiendo las ganas de movernos hacia adelante, considerando el trabajo que toma soltar viejos compromisos asumidos con vieja mentalidad, miedos o inseguridades. El 20 de julio tendremos otra luna nueva en Cáncer en la que si haremos intenciones y rituales con mucha más claridad, ya con Mercurio directo, ya terminado el tiempo de darle vueltas al pasado, al miedo de soltar lo familiar. Por ahora atiende tus necesidades. Presta atención a la zona donde cayó este eclipse en tu carta, ya que esa zona estará demandando atención de tu parte 🙏🏻

A post shared by Mía Pineda (@mia_astral) on

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: