7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.16]

per Redacció, el 22 de juny de 2020 a les 13:59
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 


Versió sense playbuzz

Estava amb una amiga als lavabos parlant del noi que m'agrada i quan vam sortir ens els vam trobar sortint dels lavabos també... Estan de costat i se sent tot. 

A segon de primària em vaig apuntar a rítmica. Total un dia havíem de fer rodes i coses d'aquestes. Vam anar totes les nenes al lavabo i jo, com no, era l'última de la cua. Vaig obrir la tapa del vàter i sense voler em vaig fer la meitat del pipí a sobre i l'altra meitat al vàter. Quan vaig tornar no volia fer res perquè em feia cosa que em veiessin els pantalons tacats...al final ho van descobrir. 

Les primeres regles em van venir a principis de sisè. Total que jo em posava les compreses més petites que trobava perquè em pensava que es notaven molt. Un dia vaig arribar a casa i tenia una taca gegant als pantalons. Vaig tenir vergonya durant dies... 

Jo canto més o menys bé i la meva profe d'anglès em va obligar a participar en una mena de teatre cantant. Vaig arribar allà, jo tremolant dels nervis i de sobte comença la cançó. Em quedo mirant al públic, intento cantar i no em va sortir la veu, així que em veus a mi deixant el micro, dient ho sento i marxant corrent de l'escenari plorant... que malament ho vaig passar! 

Estava a casa el meu nòvio donant-li al tema i em vaig posar a sobre d'ell. Just quan ho estava fent va entrar la seva àvia... No va dir res, però vaig passar molta vergonya i després no sabia com mirar-la. 

L'any passat a E.F havíem de saltar unes tanques com d'atletisme. Quan ho vaig intentar em vaig menjar el terra i la tanca i el pitjor és els leggins m'anaven grans i se'm va veure tot el tanga. 

Estava esmorzant al pati amb un grup d'amics on hi havia el meu crush. Total que jo estava bevent suc, em vaig posar a riure i vaig escopir-lo tot sobre d'ell. Ho vaig passar fatal...
Arxivat a:
OCI, vergonya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: