Qui és l'actor de qui tothom parla i actual parella d'Ester Expósito?

per Redacció, el 25 de juny de 2020 a les 10:17
Des de fa uns dies que Alejandro Speitzer s'ha convertit en tendència a les xarxes socials. El motiu? La imatge que Ester Expósito va compartir amb l'actor a Instagram aquest dilluns. Una fotografia que ha servit per fer oficial la seva relació, la qual va començar a mitjans de 2019. T'expliquem alguns detalls sobre ell que segurament no sabies: 
 



Versió sense playbuzz

És un dels actors més coneguts a Mèxic. Va començar la seva carrera quan era petit i ha participat en una desena de telenovel·les infantils. 

Es va fer famós arran de la sèrie Aventuras en el tiempo, que va protagonitzar juntament amb l'actriu i cantant Belida. 

És un dels millors amics de Danna Paola, a qui va conèixer fa més de 16 anys durant la gravació d'una sèrie infantil.

Ha aparegut en produccions de Netflix que s'han convertit en un èxit a Sud-Amèrica com El club, Oscuro deseo i Alguien tiene que morir.

És un apassionat de la música i de la guitarra. 

Ha treballat com a model i és ambaixador de la firma American Eagle.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: