6 sèries noves per començar aquest juliol

per Redacció, el 27 de juny de 2020 a les 06:00
Aquest juliol arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions que s'estrenen:

 


Versió sense playbuzz


La monja guerrera
Una jove òrfena descobreix que una secta de monjes caçadimonis li ha traspassat superpoders. Ara ella és l'elegida. La sèrie està basada en el còmic manga de Ben Dunn. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 2 de juliol.
 
El club de la canguros
Cinc amigues adolescents obren un negoci per a cuidar nens i nenes...això els portarà a viure històries que mai havien imaginat. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 3 de juliol.
 
Desplazados
Minisèrie sobre quatre desconeguts que es creuen en un centre de detenció d’immigrants en ple desert d’Austàlia. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 8 de juliol.
 
Little voice
La sèrie segueix Bess King, una artista que lluita per complir els seus somnis mentre experimenta el rebuig, l'amor i fa front a complicats problemes familiars. On la puc veure? Apple TV+. Quan? A partir del 10 de juliol.
 
Normal people
La sèrie està basada en una novel·la de Sally Rooney i ens explica la complicada relació entre la Marianne i el Connell. En concret segueix la història d'aquests dos personatges des de la seva adolescència fins a la seva etapa adulta, quan han de sortir de la zona de confort i fer la seva vida de manera independent. On la puc veure? Starzplay. Quan? A partir del 16 de juliol.
 
Maldita
La sèrie reinterpreta la llegenda del Rei Artur a través dels ulls de Niume, una adolescent amb un misteriós do. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 17 de juliol.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: