Així seran els nous actors i actrius d'Élite

per Redacció, el 26 de juny de 2020 a les 09:12
Fa unes setmanes us explicàvem que Élite acomiadava per sempre diversos dels actors i actrius que han estat protagonistes de la trama durant tres temporades.

Diversos esdeveniments dels personatges, projectes alternatius d'alguns dels intèrprets i la necessitat de renovar les aules de cara a la quarta temporada van obligar a la plataforma a dir adéu a cinc dels més coneguts: Ester Expósito (Carla), Mina El Hammani (Nadia), Álvaro Rico (Polo), Jorge López (Valerio) i Danna Paola (Lucrecia).
  I qui ocuparà el lloc d'aquests actors i actrius en la quarta temporada? Segons avancen diversos mitjans, les noves incorporacions a la sèrie seran Manu Ríos, Carla Díaz, Martina Cariddi i Diego Martín. Tots ells es van reunir fa pocs dies en una casa rural de Segovia amb els productors de la sèrie per començar a preparar els nous episodis. 

De moment Netflix no ha confirmat la notícia, però tot apunta que d'aquí poc podrem veure aquests artistes amb l'uniforme d'Élite.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: