Així és la nova plataforma que vol substituir Tik Tok

per Redacció, el 29 de juny de 2020 a les 11:37
Durant el confinament Tik Tok es va convertir en una de les apps més descarregades arreu del món i actualment és una de les plataformes on més contingut es genera. Tenint en compte això, no és d'estranyar que Instagram hagi creat una nova eina per fer-li la competència: Reels.

Es tracta d'una nova funció que permetrà als usuaris elaborar i publicar vídeos similars als de Tik Tok. Per exemple, l'eina ens deixarà utilitzar stickers, efectes de realitat augmentada, usar àudios que ja tinguem guardats, crear transicions entre diferents clips, controlar la velocitat de la gravació –accelerar-la o alentir-la-, etc. És a dir, es podran editar els vídeos gairebé igual que a Tik Tok. 

Segons avancen alguns mitjans, Instagram crearà una nova secció per a Reels que apareixerà al nostre perfil. De manera que els vídeos que gravem utilitzant aquesta eina, quedaran guardats en aquest apartat destacat, on també podrem accedir als clips d'altres usuaris.


De moment Instagram encara no ha anunciat quan posarà en funcionaments Reels, però es preveu que sigui aquest 2020. Què us sembla?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: