Els actors d'aquesta famosa sèrie...nova parella?

per Redacció, el 30 de juny de 2020 a les 09:46
Hi ha moltes parelles d'actors i actrius que s'han conegut durant el rodatge d'una pel·lícula o sèrie: des de Blake Lively i Ryan Reynolds, els quals porten més de vuit anys junts, fins a María Pedraza i Jaime Lorente, que van començar a sortir durant la gravació d'Élite.

De fet, aquesta no és l'única parella que es va formar durant el rodatge de la sèrie adolescent. Ester Expósito i Álvaro Rico també van iniciar una relació que va durar gairebé dos anys i pel que sembla Mina El Hammani i Sergio Momo, també protagonistes d'Élite, podrien estar sortint des de fa poc.


Els rumors van sorgir arran d'unes fotos que l'actriu va penjar al seu Instagram on es podia veure a l'actor. Les imatges van fer que alguns seguidors de Mina El Hammani busquessin altres coincidències entre el seu compte i el de Sergio Momo i les van trobar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chez momi 🍪

Una publicación compartida de Mina El Hammani (@minaelhammani) el

A banda d'altres fotos on apareixien junts, les imatges que més comentaris van provocar són les d'un viatge a París. I és que, fa uns mesos tots dos van publicar instantànies des de la capital de França on podrien haver passat uns dies plegats. 

Sigui com sigui, cap dels dos ha confirmat la notícia, per tant caldrà esperar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

virgil abloh adopt me.

Una publicación compartida de Sergio Momo (@sergiomomo) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merci Paris ❤

Una publicación compartida de Mina El Hammani (@minaelhammani) el

Arxivat a:
FAMOSOS, actors
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: