T'agradaria fer esport des de casa i conèixer alguns influencers top? Aquesta proposta gratuïta t'interessa!

per Redacció, el 2 de juliol de 2020 a les 10:41
T'agradaria conèixer nous esports i practicar-los des de casa? Doncs l'Esport Virtual Camp t'encantarà! Es tracta d'un espai virtual gratuït amb una innovadora proposta per fer esport des de casa i on podràs interactuar amb influencers tan coneguts com Pierre Oriola (jugador bàsquet), Júlia Creus (actriu), Blon (raper) o Long Lie Xue (influencer). 

I això no és tot! Aquesta iniciativa de la Unió de Federacions Esportives Catalanes també ofereix altres continguts com activitats creatives i entrevistes en directe a influencers als quals podreu fer preguntes a través del xat. 

 I quan comença l'Esport Virtual Camp? L'Esport Virtual Camp començarà a funcionar el pròxim 6 de juliol i estarà actiu durant 4 setmanes. Tot el programa del Virtual Camp estarà analitzat, estudiat i validat per un grup de pedagogs.

 A qui va dirigit? Està pensat per a nens i joves de fins a 14 anys.

 Com m'hi puc apuntar? T'hi pots apuntar ja a través de la seva web i fer-ho no et costarà res. I és que, com hem comentat, es tracta d'una iniciativa gratuïta! Les federacions esportives catalanes, conscients del seu compromís social amb la pràctica de l'esport, i de la delicada situació econòmica i social que estem vivint a causa del coronavirus, han decidit posar en marxa aquest campus virtual de manera gratuïta!
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: