Quina història hi ha darrere el challenge viral del moment?

per Ada Solà, el 3 de juliol de 2020 a les 06:00
Últimament les xarxes s'han omplert del hashtag #VogueChallenge, sobretot Tik Tok. Però...quina és la història que hi ha darrere d'aquest repte?

Arran de l'assassinat de George Floyd en mans d'un policia blanc i de totes les protestes antiracistes que van tenir lloc als Estats Units, Anna Wintour, la famosa editora de Vogue, va voler reflexionar sobre la situació i com estava afectant la societat d'avui en dia. 


Fa unes setmanes va redactar un escrit a tot el personal de la revista assegurant que no s'havia fet prou per promocionar tant als dissenyadors com al personal negre i que això havia de canviar –Page Six ha penjat fragments de la carta, els podeu veure aquí-.

Després de les paraules de l'editora i que sortís a la llum que en els 127 anys d'història de la revista, només un fotògraf negre havia creat la portada de Vogue, artistes d'arreu del món van començar a publicar a les xarxes les seves pròpies versions de la pàgina principal.


Cada cop més gent es va anar sumant a la tendència, ajuntant la seva foto preferida i escrivint Vogue a dalt de tot. Aquí teniu uns quants exemples:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝐖𝐡𝗼’𝐫𝐞 𝐘𝗼𝐮 ? // 𝐼𝒇 𝒊𝒕𝒔 𝑵𝒐𝒕 𝑭𝒊𝒕 𝑻𝒐 𝑳𝒊𝒗𝒆 𝒊𝒏, 𝑻𝒉𝒆𝒏 𝑶𝒖𝒓 𝑱𝒐𝒃 𝒊𝒔 𝑻𝒐 𝑴𝒂𝒌𝒆 𝑰𝒕 𝑭𝒊𝒕.“ ::: 𝑹𝒂𝒄𝒊𝒔𝒎 𝒊𝒔 𝒂 𝑽𝒊𝒔𝒄𝒆𝒓𝒂𝒍 𝑬𝒙𝒑𝒆𝒓𝒊𝒆𝒏𝒄𝒆, 𝑻𝒉𝒂𝒕 𝒊𝒕 𝑫𝒊𝒔𝒍𝒐𝒅𝒈𝒆𝒔 𝑩𝒓𝒂𝒊𝒏𝒔, 𝑩𝒍𝒐𝒄𝒌𝒔 𝑨𝒊𝒓𝒘𝒂𝒚𝒔, 𝑹𝒊𝒑𝒔 𝑴𝒖𝒔𝒄𝒍𝒆, 𝑬𝒙𝒕𝒓𝒂𝒄𝒕𝒔 𝑶𝒓𝒈𝒂𝒏𝒔, 𝑪𝒓𝒂𝒄𝒌𝒔 𝑩𝒐𝒏𝒆𝒔, 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒔 𝑻𝒆𝒆𝒕𝒉. /// /// @fujifilmx_uk @fujifilmx_us @fujifilm_northamerica @profotousa @profotoglobal /// .... #blacklivesmatter #black #ourlifematters #godplease #staywoke #notoracism #notoracismweallone #cnn #cnnnews #world #newyorkcity #newyork #change #changeisgood #revolttv #georgefloyd #revoltblacknews #blackouttuesday #LOVE #voguemagazine #voguechallenge #fujifilm #gfx100 #fujifilmgfx100

Una publicación compartida de OKINGMEDIA IMAGES (@oludele2) el

Arxivat a:
ACTUALITAT, Vogue
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: