La comarca del Segrià, confinada

per Joan Serra Carné, el 4 de juliol de 2020 a les 11:11
El Govern ha decidit confinar la comarca del Segrià des d'aquest dissabte al migdia per l'increment de contagis a la regió sanitària de Lleida. Ho ha anunciat el president de la Generalitat, Quim Torra, que ha recalcat que el confinament perimetral es farà efectiu de forma immediata -ha citat l'hora de les 12 del migdia-, després que s'hagin duplicat els casos durant una setmana en aquest territori. Al Segrià hi resideixen gairebé la meitat de la població de la regió sanitària de Lleida, que agrupa més de 432.000 habitants.

El conseller d'Interior ha exposat que les entrades i sortides a la comarca del Segrià quedaran prohibides de forma definitiva a partir de les 16 hores i es garantiran els serveis essencials. Buch ha exposat que s'activaran 25 dispositius de Mossos d'Esquadra i 200 agents en el perímetre del Segrià per controlar la mobilitat. El Govern adoptarà, en aquest sentit, mesures similars a les que ja va aplicar a la conca d'Òdena en la fase més crítica de l'epidèmia. Tot i el tancament de la comarca del Segrià, sí que es permetrà la mobilitat laboral sempre que estigui autoritzada. El certificat d'autoresponsabilitat tornarà a ser necessari a partir de dimarts per entrar o sortir del Segrià.


 
 

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: