Aquest conegut youtuber plega després d'aquestes polèmiques acusacions

per Redacció, el 7 de juliol de 2020 a les 09:32
Fausto Climent, més conegut com a Fortfast, ha anunciat que deixa Youtube després que aquest cap de setmana fos criticat durament a les xarxes socials. 

Tot va començar diumenge quan Fran Rodrigo, un extreballador que editava els vídeos del seu canal, denunciés l'explotació laboral i l'assetjament que havia patit per part del youtuber. "Em va insultar, em va culpar d'haver perdut no sé quants mils d'euros d'una acció comercial...Em volia obligar a dimitir. Vaig sortir tremolant i plorant de l'oficina", explicava Fran Rodrigo en un dels seus missatges. 


 


A més a més, l'extreballador de Fortfast també va assegurar que el youtuber només li pagava 1,90 euros l'hora i que l'obligava a saltar-se les classes i a anar a l'oficina. 

Fortfast va decidir respondre les acusacions amb una carta on demanava perdó per tot el mal causat i on afirmava que ha canviat: "Ja no sóc aquella persona gràcies a la suor, la teràpia i les llàgrimes".

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, youtube
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: