Quants cops al dia pensem en sexe?

per Redacció, el 7 de juliol de 2020 a les 13:21
Cada quant pensem en sexe? Aquesta és la pregunta que l'empresa d'investigació One Poll va voler respondre. Per a fer-ho va realitzar una enquesta a més de 2.000 persones on se'ls demanava per aquesta qüestió i sobre altres temes relacionats amb la sexualitat.

Oh Really Interesting GIF - OhReally Interesting OhOkay - Discover ...


El resultat?
De mitjana pensem en sexe entre 5 i 8 vegades al dia. És a dir, cada any tenim uns 2.900 pensaments sexuals. Aquesta xifra, però, varia segons l'edat: les persones joves projecten escenes o idees sexuals de manera més recorrent, gairebé 19 vegades al dia, segons un estudi de l'institut Kinsey.


D'altra banda, l'enquesta també va posar de manifest que només un 65% de les persones se senten còmodes parlant de sexe i només un 30% considera que les seves relacions sexuals són totalment satisfactòries. Us heu sentit identificats/des amb els resultats?
Arxivat a:
ACTUALITAT, sexe
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: